House of Innovation Demo Options
House of Innovation
Det naturlige sted at starte

Ring: 7070 2800

FAQ

FAQ web

Spørgsmål om iværksætteri og vækst

Jeg har en god idé – hvad gør jeg og hvordan finder jeg ud af om den overhovedet kan bære?

Har du en god idé som du kunne tænke dig at prøve kræfter med, har du flere muligheder. Hvis du ikke allerede har lavet en forretningsmodel, vil det være en god idé at gøre det. Du kan downloade en skabelon og udfylde det du på nuværende tidspunkt formår. Når du har gjort dig nogen tanker i den forbindelse kan du tilmelde dig Gratis Rådgivning. Her har du mulighed for at tale med en ekspert, som kan give dig gode råd og vejledning til din forretningsmodel og dit videre forløb med din idé.

Jeg kunne godt tænke mig at være iværksætter, hvilke muligheder har jeg?

Hvis du godt kunne tænke dig at blive selvstændig men ikke har en specifik idé, kan det være en mulighed for dig at søge inspiration ved at deltage i et af vores informationsmøder – hvor du kan tilmelde dig helt uforpligtende. Der findes også muligheder for at indgå en aftale om ejerskifte. Altså at du simpelthen køber dig til en allerede etableret virksomhed.

Jeg er ledig og vil gerne tilbage på arbejdsmarkedet – kan jeg blive iværksætter?

Ja, det kan du godt. Du har mulighed for at deltage i vores forløb for ledige som er et 6-ugers forløb, der skræddersyes ud fra dine behov og ønsker. Det første du skal gøre er at tage kontakt til dit jobcenter. Det kan også være en god idé at deltage i vores informationsmøder for at få inspiration. Du kan også  møde op i Gratis Rådgivning og få en vurdering af din idé.

Jeg er allerede selvstændig og mangler nogen at sparre med, hvad gør jeg?

Som selvstændig har du mulighed for at nyde godt af vores mentorordning. Her tilkobles du en ekspert som matcher dine ønsker og behov. For at blive en del af mentorordningen skal du downloade, udfylde og sende ansøgningen for at få en mentor tilkoblet.

Det går godt i min virksomhed – men jeg er i tvivl om der er noget jeg mangler at få styr på?

flere gange årlig afholder vi informationsmøder i samarbejde med SKAT. Her fået du opfrisket din viden om bl.a.de seneste momsregler, om hvilke krav der er til dit regnskab og dine fakturaer og om hvordan du bruger skat.dk og TastSelv.

Hvad er Gratis Rådgivning?

Hvad siger brugerne om Gratis Rådgivning

 

Print Friendly, PDF & Email