House of Innovation Demo Options
House of Innovation
Det naturlige sted at starte

Ring: 7070 2800

Gratis Rådgivning i detaljer

Gratis Rådgivning web

Hvor lang tid tager det?
Hver samtale varer ca. 20-30 minutter – det afhænger af, om du skal tale med flere rådgivere, og hvor meget ventetid der er. Er der mødetider der passer dig bedre end andre, så er det en god ide at reservere en tid inden du kommer.
Book en tid til Gratis Rådgivning her

Koster det noget?
Det koster ikke noget at benytte rådgiverne i Gratis Rådgivning. Hvis du laver en aftale med en af rådgiverne om et efterfølgende møde, eller at der skal udarbejdes noget specielt, er det dit ansvar at bede om et tilbud eller et overslag.
Hvem kan få rådgivning?
Alle kan få rådgivning – fra den spæde idé til den etablerede iværksætter, uanset om du bor i nærområdet, eller om du skal køre længere, er du velkommen.
Er du studerende og ønsker du at gøre brug af tilbuddet ifm. en opgave, er du også velkommen.
Skal jeg tilmelde mig?
Tilmelding er ikke et krav, men det  kan mindske ventetiden for dig. Desuden kan vi ved tilmelding sikre, at du kommer til at tale med den rådgiver, der lige netop passer til dine behov.
Når du har tilmeldt dig
Modtager du en mail med bekræftelse fra House of Innovation.

 


Tilbage

Hvor er det?
Gratis Rådgivning foregår i receptionen i House of Innovation. Du går bare ind i receptionen og melder din ankomst, så vil du blive budt en kop af vores gode netværkskaffe/-te og rådgivning tilpasset det behov, du har.
Hvordan foregår det?
Der vil være en person i receptionen, en koordinator, som tager imod dig. Koordinatoren vil fortælle dig, hvem du skal tale med og hvor, du skal gå hen. Koordinatoren styrer tiden, så du kan koncentrere dig om at tale med rådgiveren.
Samtalerne er individuelle og fortrolige med hver enkelt rådgiver.
Hvad/hvor meget skal jeg forberede?
I princippet får du det ud af rådgivningen, som du har forberedt. Du må komme med din idé og intet andet, men har du lavet en prototype, forretningsplan, budgetter m.m. når du simpelthen længere.
Få værktøjer til opstart her.
Må jeg komme igen?
Ja, du må gøre brug af gratis rådgivning så ofte, du har behov for det.
Hvad får jeg ud af det?
De fleste går fra Gratis Rådgivning med ro i maven, svar på spørgsmålene og en hel masse, de skal hjem at arbejde videre med. Det er glade, tilfredse og inspirerede mennesker, der forlader gratis rådgivning – og har du lyst til det, skal du være velkommen!
Hvem skal jeg kontakte?
Du kan booke en tid til Gratis Rådgivning her. Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte iværksætterkoordinator Chalotte Tryk på mail: ct@businesskolding.dk eller brug vores kontaktformular

 

Print Friendly, PDF & Email