House of Innovation Demo Options
House of Innovation
Det naturlige sted at starte

Ring: 7070 2800

Mentor

Mentor web

Mentorforløb for iværksættere

Har du brug for en sparringspartner i din nystartede virksomhed? Vi har opbygget et bredt netværk af mentorer, som iværksættere kan benytte sig af.

For mange iværksættere er kravene i perioder store og ressourcerne knappe, og det kan da være rart med sparring og rådgivning fra erfarne virksomhedsledere, der selv har været igennem processen. Hvis du har brug for kvalificeret sparring i opstartsfasen, så kontakt os – vi har helt sikkert også den rigtige mentor til dig.

Hvad er en mentor?
En mentor er en udenforstående neutral person, der ikke er en del af dit daglige arbejdsliv. Det er en person med et stærkt netværk, solid erfaring og lyst til at lytte. Han/hun giver sparring på baggrund af sin faktuelle viden og egne erfaringer. En mentor stiller op, fordi han eller hun har lyst til at bruge tid på det.

Hvem er mentor?
Mentornetværket består af mere end 40 erfarne virksomhedsledere, som stiller deres kvalifikationer til rådighed for nye virksomheder – frivilligt og uden honorar.
Mentorernes baggrunde er mangesidige – nogle er stærke på strategi, andre på salg, markedsføring, administration, personaleledelse osv.

Hvordan får jeg en mentor?
Det er vigtigt, at mentor og iværksætter passer sammen – både personligt og fagligt.
Vi har derfor et indgående kendskab til alle mentorernes baggrunde, og gennem samtaler
med iværksætteren finder vi det rigtige match. Du skal udfylde en mentoransøgning og
sende den til iværksætterkoordinator Chalotte Tryk på
mail ct@businesskolding.dk eller brug vores kontaktformular

Det tager typisk 2 uger at få en mentor.

 

Hvordan foregår det?
Når vi har fundet et forslag til en mentor, vil du få mulighed for at vælge, om du er enig i mentorens kompetencer mv. Herefter laves ”mentorkoblingen”, og du vil modtage en e-mail med retningslinjer for forløbet.
Det vil altid være dig, der har ”bolden”. Du skal ringe til mentoren og aftale at mødes med ham/hende, og du skal forberede dig til møderne ud fra det, I har aftalt. Mentoren bidrager med erfaring, sparring og stiller spørgsmål, så du får den bedst mulige start.

Hvor lang tid varer et mentorforløb?
Mentorforløbet aftales individuelt mellem iværksætter og mentor, men som udgangspunkt varer det typisk 3-6 måneder.
Hvad koster det?
Det er gratis at få en mentor gennem Business Kolding.
Hvis der indgås et kunde-/leverandørforhold mellem dig og mentoren, anbefaler vi, at mentorforløbet afsluttes.

Nedenfor kan du læse mere om retningslinjerne for mentorforløbet samt få kendskab til den aftale der skal indgås inden mentorforløbets opstart.
Retningslinier for mentorordningen

Aftale om mentorshipforløb

Mentorsøgning


Print Friendly, PDF & Email