House of Innovation Demo Options
House of Innovation
Det naturlige sted at starte

Ring: 7070 2800

Værktøjer

Værktøj web
Her er et par værktøjer til dig som er iværksætter. Værktøjerne er ikke fyldestgørende og skal alene betragtes som hjælpeværktøjer og inspiration, der kan være med til at give dig struktur. Brug de værktøjer der er relevante for dig og tilpas dem til din egen situation og virksomhed.

 

Miniforretningsplan
Denne miniforretningsplan fra StartVækst kan udfyldes forud for den første vejledning med en konsulent – tag den evt. med til Gratis Rådgivning. Når du skriver 10-15 linjer om hvert punkt, får virksomhedskonsulenten et indtryk af dig og din virksomhed og du får sandsynligvis en bedre vejledning.
Forretningsplan
En forretningsplan er en beskrivelse af den virksomhed du vil etablere, og er en plan for, hvordan du vil drive og udvikle den.
Planen vil bl.a. kunne samle trådene fra dine øvrige forbe­redelser og derved gøre din start af virksomheden meget mere overskuelig – både for dig og dine rådgivere.
Den visuelle forretningsplan
Den visuelle forretningsplan er en 36 siders arbejdsbog i A3-format udarbejdet af evv. Denne forretningsplan lægger op til en mere kreativ, men struktureret tilgang til at arbejde med din virksomhedsidé. Den visuelle forretningsplan kan købes i House of Innovation og koster kr. 250,- inkl. moms.
Budgetskabeloner
Budgetskemaerne kan være med til at give dig et økonomisk overblik. Der er tale om et simpelt regneark, som kan give dig et fingerpeg om udgifter i forbindelse med etableringen, driften samt eventuelt behov for tilførsel af lån i et pengeinstitut.


Væksthus Syddanmark har under samlet en kasse med værktøjer der hjælper dig med at få succes med din nye virksomhed.

Print Friendly, PDF & Email