House of Innovation Demo Options
House of Innovation
Det naturlige sted at starte

Ring: 7070 2800

Job og Karriere

 

VORES MEDARBEJDERE ER VORES STØRSTE AKTIV!

Det, der gør House of Innovation til et fantastisk sted for iværksættere og kreative mennesker, er vores engagerede medarbejdere. Vi arbejder målrettet på at skabe et inspirerende, innovativt miljø og på at levere den bedst mulige service. Har du lyst til at komme med på holdet og medvirke til at profilere Kolding som Danmarks mest driftige iværksætterkommune, er du velkommen til at lægge billet ind på en af vores ledige stillinger eller sende en uopfordret ansøgning.

Ledige stillinger

Det er ingen ledige stillinger i øjeblikket.

 

Uopfordret ansøgning

Vi vil altid gerne høre fra kvalificerede og motiverede mennesker, så hvis du er interesseret i et job i House of Innovation, og du har ideer til, hvordan du kan være med til at bringe vores organisation endnu videre, er du meget velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til lederen af House of Innovation, Lau Herborg, på mailadressen lh@houseofinnovation.dk eller brug vores kontaktformular

Praktikplads/Opgaveskrivning

Mangler du en praktikplads, eller er du studerende og har brug for praktisk inspiration til opgaveskrivning, så kontakt os gerne på reception@houseofinnovation.dk eller brug vores kontaktformular. Vi ser frem til at høre fra dig.

Print Friendly, PDF & Email