House of Innovation Demo Options
House of Innovation
Det naturlige sted at starte

Ring: 7070 2800

Om os

Det naturlige sted at starte

House of Innovation er et inspirerende iværksætter- og rådgivningshus i hjertet af Kolding. Et dynamisk omdrejningspunkt for innovation og iværksætteri – det naturlige sted at starte.

 

I House of Innovation arbejder vi ihærdigt på at skabe succeser for idérige sjæle. Vi tilbyder en bred palet af inspirerende aktiviteter, der hjælper iværksættere og innovative virksomheder godt fra start.
House of Innovation

Vi er centrum for en række netværksaktiviteter, der faciliteter udvikling og vækst, og vi tilbyder gratis individuel rådgivning, både i opstarten og i det videre forløb.

 

Vi tilbyder også attraktive kontorfaciliteter til dygtige og kreative mennesker med masser af gåpåmod. Vi tror nemlig på, at netværk og et inspirerende miljø er vigtigt for nystartede virksomheder og udvikling af gode idéer.

 

Med disse aktiviteter ønsker vi at synliggøre og støtte op om iværksætteri og innovation og at give nye virksomheder en god start og en høj vækstrate.

 

Vi arbejder derfor på en lang række indsatsområder – se selv efter på denne hjemmeside. Der er sikkert også noget, du kan blive inspireret til at deltage i – og bruge!

Og har du ideer til os, så tøv ikke med at kontakte os!

 

 

Print Friendly, PDF & Email