House of Innovation Demo Options
House of Innovation
Det naturlige sted at starte

Ring: 7070 2800

GejstGruppen er månedens iværksætter

2. marts 2014

Missionen mod gejst og arbejdsglæde

Firmanavnet ”GejstGruppen” siger det hele. Maya Torp og hendes tre partnere vil puste masser af arbejdsglæde ud til skrivebordene og produktionshallerne på danske arbejdspladser.

”Alle har gavn af gejst, arbejdsglæde og god energi. Vores mission er at bidrage til, at arbejdsglæden dyrkes og trives. Vi skaber en times afbræk fra hverdagen og booster arbejdsglæden,” fortæller Maya Torp.
Af en happening, GejstGruppen skabte sidste år, udviklede virksomheden ”Hvirvelvind”, som er én times afbræk fra arbejdshverdagen, hvor GejstGruppen involverer alle i virksomheden i øvelser, der bringer dem tættere på hinanden. Filosofien er for en kort stund at sætte fokus på menneskelige værdier midt i en travl hverdag, hvor drift og deadlines er højest prioriteret.

”Vi kommer brasende med kaos ind ad døren til ganske uforberedte medarbejdere, men ti minutter senere er alle med. Vi oplever aldrig korslagte arme og afvisninger, selv om nogle naturligvis er mere åbne og modtagelige end andre. En vigtig pointe er også, at deltagerne skal se på sig selv og deres egne roller i forhold til at skabe arbejdsglæde og trivsel. En øvelse handler om, hvordan man afleverer sine opgaver; smider man opgaverne videre uden at sikre sig, at modtageren er klar? Vi er ikke døråbner til konflikter eller andet negativt, men stimul- erer positiv energi,” fortæller Maya Torp.

45 virksomheder i Kolding og omegn har hidtil haft Hvirvelvinden indenfor. Saltvandsindsprøjtningen må dog ikke være en ø i havet. Arbejdsglæden skal fastholdes og udvikles.

”Derfor har vi videreudviklet Hvirvelvinden, så virksomhederne kan vælge op til fire besøg i løbet af et halvt til et helt år. Hvirvelvinden er et alternativ til heldagsarrangementer. Hvirvelvinden kan bedre passes ind i hverdagen med arbejde og privatliv. Vi skal holde fast i den positive ånd, så den ikke kun bliver et afbræk, men udvikler sig til en permanent tilstand,” mener Maya Torp.

Hun flyttede i november ind i House of Innovation. De øvrige tre partnere bor rundt om i landet.

”House of Innovation betyder for mig, at jeg har mange af de kompetencer og samarbejdspartnere, jeg har brug for, tæt på. For eksempel har vi fået en ny film om virksomheden til hjemmesiden, som en anden virksomhed her i huset har skabt. Den hjælp og det samarbejde er uundværligt for en lille virksomhed,” mener Maya Torp.

Print Friendly, PDF & Email