House of Innovation Demo Options
House of Innovation
Det naturlige sted at starte

Ring: 7070 2800

Gratis at deltage i Koldings Helte

6. november 2014

Vi har i den forgange uge udsendt invitation til Koldings Helte arrangementet den 27. november til virksomheder, der er startet i Kolding kommune indenfor de seneste 3 år.

 

Mennesker, der kan, vil og tør starte deres egen virksomhed, er vigtige for at skabe udvikling og vækst i Kolding. Vi mener derfor at iværksættere bør fejres som Koldings Helte, og derfor inviterer vi til et særligt festligt netværksarrangement i 2 dele – helt gratis.

 

Første del foregår i Byrådssalen på Kolding Rådhus, hvor borgmesteren Jørn Pedersen og Business Koldings adm. direktør Tommy Langhoff begge vil holde et indlæg, efterfulgt af networking og champagne.

 

Anden del foregår i Madkælderen på Koldinghus, hvor vi byder på en god middag, netværk og nye relationer. Til denne del er der et begrænset antal pladser, hvorfor du modtager en endelig bekræftelse senest ugen før arrangementet. Du bedes venligst kun tilmelde en person fra din virksomhed.

Tilmeld dig her >>

 

Det er gratis at deltage både i arrangementet i byrådssalen samt middagen. Du kan frit vælge at være med til de dele, du ønsker. Men husk tilmelding senest mandag den 24. november 2014 skriv i kommentarfeltet, hvilke dele du ønsker at deltage i.

topbillede_koldings-helte-2014

Print Friendly, PDF & Email