House of Innovation Demo Options
House of Innovation
Det naturlige sted at starte

Ring: 7070 2800

Månedens iværksætter: Først en webshop med bred målgruppe – så en med snæver målgruppe

1. oktober 2014

Iværksætterne bag Komindo.dk har kun haft webshop på hjemmesiden et par måneder, men har fået så megen blod på tanden, at de netop også har lanceret poloshoppen.dk – også med webshop.

”Poloshoppen tilbyder ti poloskjorter med broderi efter eget valg til både mænd og kvinder. Kunderne kan selv uploade logoer og placere dem, hvor de vil have dem på polo-trøjerne, så de kan se det færdige produkt med det samme. Internettet er bare stedet at drive salg i dag,” fortæller partner i Komindo.dk, Morten Hansen.

Han og Ole Horsbøl står bag lanceringen af Komindo.dk (”Kom in, do”), der tilbyder forskelligt tøj med tryk og broderi. Virksomheden lettede for alvor med introduktionen af webshoppen fornylig, og den har som nævnt ansporet makkerparret til den seneste webshop. Begge er forbeholdt erhvervskunder.

”Poloer har fået en renæssance de senere år og benyttes meget på blandt andet tandlægeklinikker, bilforretninger, golfklubber, restauranter og cafeer herhjemme. Desuden er poloer meget populære i Sverige og Tyskland. Vores næste projekt er derfor en tysk hjemmeside for at komme ind på det store tyske marked,” fortæller Morten Hansen.

Produkterne i de to webshops får broderet logoerne på af MS Maskinbroderi i Seest. Broderingen tager 24 timer og forsendelsen til kunden mindst en dag. Alligevel kan Komindo.dk og poloshoppen.dk levere på tre dage og garantere leverance på en uge. De to webshops har fysisk til huse i House of Innovation i Kolding, selv om Ole Horsbøl bor i Svendborg. Han tager turen til Kolding i bil fire-fem gange om ugen, men håber at kunne skære ned til 1-2 dage på sigt. Morten Hansen bor i Kolding.

”Vi er stadig ved at etablere os og få fodfæste, så jeg må tage turen dagligt, og det er okay, fordi vi er nødt til at lægge mange timer i fællesskab nu. Vi havde overvejet at åbne i Odense, som er cirka halvvejs for os begge, men vi er så glade for Kolding, beliggenheden, mulighederne og House of Innovation, at vi ikke kan forestille os at bo andre steder. Huset har alt det, vi skal bruge, og vi har et stærkt fagligt og socialt fællesskab med vores ”kolleger” fra andre brancher, som vi har haft gavn af at læne os op ad her i startfasen,” siger Ole Horsbøl.

Print Friendly, PDF & Email