House of Innovation Demo Options
House of Innovation
Det naturlige sted at starte

Ring: 7070 2800

TARGET TEXT oversætter for sine kunder

1. januar 2014

TARGET TEXT blev etableret i november 2009. Efter få dage flyttede Jane Stewart pc’en fra hjemmet til et lille kontor fællesskab i midten af Varde. Jeg dur ikke til at arbejde hjemme.

TARGET TEXT har fra starten været et tæt samarbejde mellem mig som freelance over- sætter og kunderne. Jeg har oversat dansk til engelsk siden 1994, i starten som bijob ved siden af fuldtidsjobs, bl.a. som direktionssekretær, personalekonsulent, golfklubsekretær og lægesekretær. De fleste af mine kunder er danske virksomheder. De kommer fra en bred vifte af erhverv: mejeri, svineavl og -produktion, legetøj og børneudvikling, forskning, sund- hedssektoren, olie og gas, vind energi, uddannelses systemet, mm.

“Jeg oversætter mange forskellige tekster: fx brochuremateriale, hjemmesider, kontrakter, personaleblade, pressemeddelelser, produktkataloger og -specifikationer, undervisnings- materiale, mm. Jeg har haft fingre i tunge EU udbudsdokumenter og medicinske artikler, men mine yndlingstekster vedrører design, mode, kultur, kunst og historie. TARGET TEXT blev en Kolding virksomhed i april 2012, da virksomheden lejede kontorplads på House of Innovation. ”Det er et fedt sted at få opbygget et bredt netværk, og vi beboere på HOI inspirerer hinanden.”

TARGET TEXT har fået flere nye kunder blandt iværksættervirksomhederne i huset.

Siden 2012 samarbejder TARGET TEXT i et netværk af freelance oversættere og tilbyder nu flere sprogkombinationer. Vi oversætter til og fra dansk, engelsk, tysk og svensk. Fælles for alle ”mine” oversættere er de oversætter kun til deres modersmål. Kunderne tilbydes ”to par indfødte øjne” på hver tekst, og således arbejder vi i overensstemmelse med EN 15038, den gældende EU standard for oversættelsesarbejde.

Videreudvikling? For tiden er TARGET TEXT er på jagt efter erfarne oversættere med portugisisk som modersmål, samt pønser på at etablere et satellitkontor i Esbjerg…

Print Friendly, PDF & Email