fbpx

Virksomheder og organisationer

House of Innovation huser nogle utrolig spændende og dynamiske virksomheder og organisationer.

Adaptare.dk

Vi tilbyder træningsforløb, rådgivning og mentoring – og leverer til både ledere, projektledere og projektdeltagere.

CA A-Kasse

Karrierepartner og A-kasse for højtuddannede i erhvervslivet

Chrispa

Chrispa ApS er en familieejet investeringsvirksomhed. Virksomheden investerer bredt inden for områderne værdipapirer, ejendomme og virksomheder.

cimpliT Consulting ApS

Vi er specialister i Master Data Governance Services.

Edens Management

Hos Edens Management arbejder Casper Edens med at sidde i Advisory Boards, konsulentarbejde, og holder iværksætter foredrag.

Execute.dk

Hos execute.dk er vi gode til mennesker. Og vi er gode til at finde de rigtige mennesker til jobbet.

Flexfabrikken

FlexFabrikken er et innovativt bureau, der leverer fleksible løsninger inden for IT, salg, administration og marketing samtidig med, at vi tager et stærkt socialt ansvar – 90% af vores ansatte er fleksjobbere. Siden vores opstart i 2015 har vi ansat mere end 120 fleksjobbere til egne rækker.

Som virksomhed kan du købe specifikke produkter fra vores in-house bureauer eller leje en medarbejder i præcist det antal timer, du har brug for.

Flex står for fleksibilitet, og dette – kombineret med stærke, faglige kompetencer – er i vores optik de vigtigste komponenter for succes. Vi anbefaler vores kunder at lade minimum 20% af deres arbejdskraft være fleksibel, så man tilpasser sig virksomhedens flow.

HH Components ApS

HH Components ApS fungerer som ekstern indkøbsafdeling i Asien for en række producenter og grossister i Nordeuropa.

Vi er specialister i bearbejdede/drejede emner primært i rustfrit stål, pressede og støbte emner m.m.

IIH Nordic A/S

IIH Nordic A/S – et prisvindende digitalt bureau med datadrevne strateger, der skaber målbare resultater.

At skabe sammenhæng mellem online markedsføring, salg og strategi gennem indsigt og eksekvering.

Independent Optical Group Nordics

Independent Optical Group Nordics er et netværk for selvstændige optikere. Gennem gode indkøbsaftaler og konsulentydelser, hjælper vi vores medlemmer til bedre og hurtigere vækst.

Inter-Sign

Intersign er producent og distributør af produkter og samlede kundetilpassede løsninger indenfor digital skiltning.

JT-Consult

JT-Consult er en stærk samarbejdspartner inden for Microsoft Dynamics NAV / Navision. Vi er Microsoft Dynamics Partner og har dybtgående kendskab til NAV / Navision produktet.

Juridisk ServiceBureau

Vi finder den næste medarbejder til dig, som arbejder i den juridiske branche, og vi finder altid den rigtige.

Karsberg

KARSBERG rekruttering og headhunting har bred erfaring med rekruttering af primært ledere og specialister. Vi løser opgaver inden for følgende områder: Ledelse, økonomi, markedsføring, kommunikation, IT, indkøb, logistik, salg, kvalitet, HSE samt ingeniører og teknikere.

Lederne

Lederne er en interesseorganisation for alle ledere og særligt betroede medarbejdere. Vi repræsenterer over 100.000 medlemmer og sætter ledere og ledelse på dagsordenen.

Louise Holmes Translations

Louise Holmes Translations tilbyder en korrekt og pålidelig oversættelsesservice af høj kvalitet til agenturer og direkte kunder i UK.  Min kundebase omfatter i dag virksomheder og agenturer i hele Skandinavien.

Jeg udfører selv alle opgaver og sikrer derigennem en top kvalitet, der altid når frem til tiden. Jeg oversætter udelukkende på engelsk, som er mit modersmål.

Lærings- og KompetenceCentret

Lærings- og kompetencencetret er en virksomhed, der arbejder med helhedsorienterede pædagogisk-, psykologisk- og eksistentielle lærings- og udviklingsprocesser i offentlige og private organisationer.

Formålet med centret er at være med til at skabe helheds- og læringsorienteret inklusion i i uddannelsessystemet, på arbejdsmarkedet og i det danske samfund generelt for personer, der har udfordringer ved at mestre hverdagslivet, f.eks. komme igang med eller fastholde en uddannelse, komme tilbage på arbejdsmarkedet, pga. en psykisk sårbarhed, psykisk lidelse, psykiatriske diagnoser, autisme, neurologiske lidelser og/eller psykosociale vanskeligheder.

Makkerskab

Til web:

MAKKERSKAB er Markedsføring og Indkøbsoptimering. Jeg er din makker på idé, planlægning, koordinering og eksekvering.

Sammen optimerer vi økonomien og styrker værdien af din markedsføring.

Milayas

Milayas er en dansk smykkevirksomhed der udelukkende fremstiller på eget værksted. Smykkerne fremstilles af de bedste materialer og har et design der stikker ud.

MindPraxis

I MindPraxis tilbyder jeg psykologisk rådgivning, terapi og coaching samt workshops og foredrag for private og erhvervskunder. Jeg har mange års erfaring som psykologisk rådgiver på International Business College, og har således haft et hav af samtaler med elever og kursister samt med stress eller kriseramte ansatte.

Hos MindPraxis kan du få hjælp til at håndtere dine følelser samt til at ændre uhensigtsmæssige tankemønstre og handlemåder. Du kan få indsigt i, hvad der er opretholdende i forhold til dine problemer og symptomer samt i, hvad der kan bidrage til at mindske dem, så du kan opnå øget trivsel.

Nordic Control Systems

We are a company that offers professional programming solutions for custom integration in the residential and commercial market.

Padkjær & Ærøbo

Padkjær og Ærøbo er et ejendomsselskab der  selv udvikler, mange af deres lejemål, gennem forskellige ejendomsprojekter og moderniseringstiltag.

SmilePrice ApS

SmilePrice gør det let for dig at finde gode tilbud på dine favoritvarer i præcis den by, hvor du gerne vil handle. SmilePrice giver dig nemlig byens gode lokale tilbud lige uden for døren.

Sprog der Virker

Journalist og kommunikatør. Erfaring med især sundhedsvæsen og erhverv. Hjemmevant på både print, web og sociale medier.

Sten Ladekarl Advokatanpartsselskab

Vi behandler sager indenfor blandt andet køb og salg af ejendom, selskabsret, familieret og inkasso.

Substance Lab

Digitalt udviklingshus som realiserer online forretningsidéer. I en unik kombination af forretningsfokus, teknisk excellence, brugerindsigt og erfaring skaber Substance Lab profitable, innovative og brugervenlige webløsninger.

TARGET TEXT

TARGET TEXT oversætter Verdensmålene til hverdagsmål

Trackunit

Hos Trackunit ønsker vi at skabe markedets bedste telematik løsning.

Vi er dedikeret til at udfordre status quo ved at skabe services, der forbinder hele økosystemet inden for byggeri.

Services, der vil digitalisere byggebranchen i fremtiden.