Virksomheder og organisationer

House of Innovation huser nogle utrolig spændende og dynamiske virksomheder og organisationer.

Adaptare.dk

Vi tilbyder træningsforløb, rådgivning og mentoring – og leverer til både ledere, projektledere og projektdeltagere.

Assistance HR Partners A/S

Skræddersyede løsninger til dig og din virksomhed inden for rekruttering, vikarer, headhunting, kompetenceudvikling og ledelsesrådgivning. Kontakt os for en uforpligtende snak om netop jeres muligheder.

CA A-Kasse

Karrierepartner og A-kasse for højtuddannede i erhvervslivet

Chrispa

Chrispa ApS er en familieejet investeringsvirksomhed. Virksomheden investerer bredt inden for områderne værdipapirer, ejendomme og virksomheder.

CORE CRM

Vores CRM løsninger er baseret på SuperOffice CRM, som er en af de mest brugervenlige platforme til Customer Relationship. SuperOffice hjælper med at indsamle alle informationer om kunder i ét system og supporterer alle forretningsprocesser inden for salg, marketing og kundeservice.

Ekspres Vikar

Vi tilbyder vikarer inden for alle typer jobs. Vi kan stille med kvalificeret personale, uanset om det drejer sig om at undgå forsinkelser i varestrømmen, under spidsbelastninger, afløsning ved sygdom, barsel, ferie eller rekruttering af nyt personale.

Ens Eyes

ens eyes er en virksomhed der tilbyder optikerne unikke kontaktlinse produkter, der giver brugeren et optimalt syn.
ens eyes tilbyder uddannelse og support til kontaktlinseoptikere i at tilpasse kontaktlinser ved hjælp af computer styret teknologi.

Execute.dk

Hos execute.dk er vi gode til mennesker. Og vi er gode til at finde de rigtige mennesker til jobbet.

HH Components ApS

HH Components ApS fungerer som ekstern indkøbsafdeling i Asien for en række producenter og grossister i Nordeuropa.

Vi er specialister i bearbejdede/drejede emner primært i rustfrit stål, pressede og støbte emner m.m.

Human Business

Vores måde at hjælpe virksomheder med at lykkes bygger på en grundlæggende respekt for mennesker. Det enkelte menneske skal trives og kunne handle med integritet – både for sin egen skyld, og fordi det er det, der gør organisationen handledygtig i det lange løb: Fordi det altid er mennesker, der skaber resultater.

Vi tror ikke på, at man kan tvinge andre mennesker til at bevæge sig. Vi tror til gengæld på, at man gennem samtaler og dialoger, der skaber nye forståelser, kan gøre det attraktivt og muligt for den enkelte at bevæge sig. Fra vores synspunkt handler organisationsudvikling derfor om at skabe mange individuelle bevægelser.

Vi tror på, at individuelle og fælles fortællinger om os selv og verden er det, der binder os sammen som mennesker og skaber sammenhæng og fælles identitet i organisationer. Derfor mener vi, at forskellige typer samtaler i organisationer er det centrale omdrejningspunkt for at skabe forandring og udvikling.

IIH Nordic A/S

IIH Nordic A/S – et prisvindende digitalt bureau med datadrevne strateger, der skaber målbare resultater.

At skabe sammenhæng mellem online markedsføring, salg og strategi gennem indsigt og eksekvering.

Independent Optical Group Nordics

Independent Optical Group Nordics er et netværk for selvstændige optikere. Gennem gode indkøbsaftaler og konsulentydelser, hjælper vi vores medlemmer til bedre og hurtigere vækst.

Inter-Sign

Intersign er producent og distributør af produkter og samlede kundetilpassede løsninger indenfor digital skiltning.

JT-Consult

JT-consult er en virksomhed der hjælper med IT-løsninger

Juridisk ServiceBureau

Vi finder den næste medarbejder til dig, som arbejder i den juridiske branche, og vi finder altid den rigtige.

Karsberg

KARSBERG rekruttering og headhunting har bred erfaring med rekruttering af primært ledere og specialister. Vi løser opgaver inden for følgende områder: Ledelse, økonomi, markedsføring, kommunikation, IT, indkøb, logistik, salg, kvalitet, HSE samt ingeniører og teknikere.

KK-TEXT

KK-Text leverer oversættelser til tysk og rådgiver om kommunikation, markedsføring og kulturelle skikke i Tyskland, så du kan optræde professionelt på det tyske marked.

Lederne

Lederne er en interesseorganisation for alle ledere og særligt betroede medarbejdere. Vi repræsenterer over 100.000 medlemmer og sætter ledere og ledelse på dagsordenen.

Louise Holmes Translations

Louise Holmes Translations tilbyder en korrekt og pålidelig oversættelsesservice af høj kvalitet til agenturer og direkte kunder i UK.  Min kundebase omfatter i dag virksomheder og agenturer i hele Skandinavien.

Jeg udfører selv alle opgaver og sikrer derigennem en top kvalitet, der altid når frem til tiden. Jeg oversætter udelukkende på engelsk, som er mit modersmål.

Maskinsikkerhed

Maskinsikkerhed ApS er Danmarks største og fagligt stærkeste rådgivende ingeniørfirma inden for maskinsikkerhed og CE-mærkning.

Maskinsikkerhed ApS rådgiver både store og små virksomheder, lige fra den største koncern til den mindste smedevirksomhed. Maskinsikkerhed ApS både kan og vil yde den enkelte kunde den bedste rådgivning.

Milayas

Milayas er en dansk smykkevirksomhed der udelukkende fremstiller på eget værksted. Smykkerne fremstilles af de bedste materialer og har et design der stikker ud.

Nordic Control Systems

We are a company that offers professional programming solutions for custom integration in the residential and commercial market.

Padkjær & Ærøbo

Padkjær og Ærøbo er et ejendomsselskab der  selv udvikler, mange af deres lejemål, gennem forskellige ejendomsprojekter og moderniseringstiltag.

SmilePrice ApS

SmilePrice gør det let for dig at finde gode tilbud på dine favoritvarer i præcis den by, hvor du gerne vil handle. SmilePrice giver dig nemlig byens gode lokale tilbud lige uden for døren.

Soft & Teknik

Hos Soft & Teknik har vi fokus på udvikling og implementering.

Sten Ladekarl Advokatanpartsselskab

Vi behandler sager indenfor blandt andet køb og salg af ejendom, selskabsret, familieret og inkasso.

Substance Lab

Digitalt udviklingshus som realiserer online forretningsidéer. I en unik kombination af forretningsfokus, teknisk excellence, brugerindsigt og erfaring skaber Substance Lab profitable, innovative og brugervenlige webløsninger.

WSL Group

WSL-GROUP er et ungt og innovativt firma der har specialiseret sig i handel med Fjernøsten. Vores fokus er på sport og fritidsprodukter både til egne mærker og private label produktion. Vi har egne kontorer i Asien med dansk management. Vores mission er at tilbyde høj service, kvalitet, leveringsperformance og konkurrencedygtige priser.