House of Innovation Demo Options
House of Innovation
Det naturlige sted at starte

Ring: 7070 2800

WSL Group er september måneds iværksætter

21. september 2015

Klaus Fuglsang står sammen med Rene Krebs bag virksomhederne WSL Group og Astral-Biking, der begge har fokus på udvikling og salg af funktionel sportsbeklædning samt -udstyr. De fleste genkender sikkert mærket Ozon, der i Danmark forhandles i Dansk Supermarkeds butikker.

 

Da Klaus Fuglsang for 10 år siden startede ud med at sælge fodboldtøj til børn, var sportsprodukter stort set kun at finde på hylderne i sportsbutikker. WSL Group grundlagde deres egen succes ved at have øje for to vigtige trends, nemlig den stigende interesse for løb blandt almindelige motionister, samt den brancheglidning vi har oplevet i de senere år, hvor en stor del af bl.a. sportstøj nu købes i supermarkeder fremfor kun i specialbutikker.

 

Idéen bag forretningskonceptet har været at få fat i de store kunder, og med eksempelvis Dansk Supermarked i Danmark og Coop i Norge må WSL Group siges at være lykkedes med strategien.

 

Ozon-mærket har nu primært fokus på løb og fitness, og slutbrugerne er både nybegyndere og trænede motionsløbere. Klaus Fuglsang ser stadig et stort potentiale for at flytte og fastholde flere etablerede motionisters køb af sportstøj fra sportsbutikker over i eksempelvis supermarkeder:

 

”Vi kan vores kram. Vores produkter er af høj kvalitet – det er funktionelt og godt designet. Samtidigt er det let tilgængeligt på hylderne og til en god pris. Vores mission er at være ”best buy”, altså bedste pris/kvalitetspunkt”.

 

Da den næste store sportstrend – cykelløb – ramte befolkningen var grundstenen lagt til den nye virksomhed Astral-Biking. Med Astral så man mulighederne i at udbyde cykelbeklædning og -udstyr til den bredde befolkning.

 

Den tidligere professionelle cykelrytter Rolf Sørensen blev fra start tænkt ind som medejer og en del af Astrals forretningsplan. Med sin stærke profil som cykelekspert og sin passion for cykelsporten og Danmarks som cykelland generelt er Rolf Sørensen en perfekt spydspid for Astral.

 

”Vi udvikler konstant vores produkter og vores produktportefølje”, fortæller Klaus Fuglsang, og fortsætter: ” Vi og vores kunder stiller høje krav til kvalitet og funktionalitet – som eksempelvis god pasform og synlighed i trafikken. Og vores evne til altid at levere giver tilfredse kunder”.

 

Udover udviklingskontoret i Kolding råder WSL Group over logistik- og lagerfaciliteter i Randers, eget sourcing-kontor i Shanghai samt salgskontor i Holland.

 

www.wsl-group.com

Print Friendly, PDF & Email